wifi op de camping hotspot installatie

Hendriks-elektroservice.nl de allround elektricien Contact Roermond, Weert, Sittard, Venlo   

Betaalbaar alarmsysteem voor appartement, woning, of groot huis.

 Slimme, draadloze veiligheid en beveiliging. Hendriks beveiliging is net zo goed toepasbaar in een appartement als in een vrijstaand huis. Het biedt beveiliging en veiligheid wanneer u thuis bent en houdt een oogje (met camera) in het zeil wanneer u weg bent - met directe meldingen naar uw smartphone wanneer een alarm wordt getriggerd. Elke woning is anders. Met ons uitgebreide portfolio accessoires is het eenvoudig om zelf het perfecte alarmsysteem samen te stellen - of u nu in een appartement woont of in een vrijstaand huis. Met de mogelijkheid om tot 32 componenten uit te breiden, groeit het systeem moeiteloos mee bij veranderende gebruikerswensen. Van huisdierimmune bewegingsmelder of glasbreukdetector tot paniekknop voor een kwetsbaar familielid - u bepaalt zelf wat u wilt beveiligen.

alarmbeveiliging prijs alarmsysteem

Inbraak alarm

Een inbraakalarm voor uw huis

Het installeren van een inbraakalarm is een van de vele manieren om uw huis van beveiliging te voorzien. Een alarmsysteem dat van buitenaf zichtbaar is, schrikt inbrekers af en zorgt voor een inbraakwerend effect. Een inbraakalarm kan een luid alarmsignaal afgeven of een signaal naar een centrale meldkamer versturen. Inbraakalarmsystemen zij er in veel varianten, maar de belangrijkste categorieën zijn: Draadloze alarmsystemen Bekabelde alarmsystemen Hybride alarmsystemen.

 

Draadloze alarmsystemen

Draadloze alarmsystemen zijn interessant voor particulieren. Dit komt omdat deze alarmsystemen makkelijk te plaatsen zijn in bestaande en in afgewerkte panden. Een ander voordeel is dat deze systemen communiceren via geluidsgolven. De frequentie waarop dit gebeurt is vrij van storingen. Tot slot is draadloos inbraakalarm ook eenvoudig uit te breiden met extra sensoren, wat dit dus een flexibel systeem maakt.

Bekabelde alarmsystemen

Een bekabeld alarmsysteem maakt gebruik van kabels om de verschillende sensoren en camera’s onderling te verbinden. Het voordeel van dit inbraakalarm is dat het voordeliger is in aanschafprijs dan de draadloze variant. Aangezien bekabelde alarmsystemen moeilijker zijn te installeren en niet eenvoudig zijn uit te breiden, kiezen veel consumenten tegenwoordig toch voor draadloos inbraakalarm.

 

De allround elektricien is gespecialiseerd in:

elektrotechnische installaties woonhuis en bedrijf, alarminstallaties, alarmsysteem, camera- en brandmeldsystemen, toegangsbeveiliging, toegangscontrole, wifi zakelijk netwerk, datanetwerken en intercomsystemen, woonhuis domotica systemen.

Heeft u een vraag of storing, of wilt u een prijsindicatie neem vrijblijvend contact op

 

De allround elektricien werkt in de regio Venlo, Weert, Roermond, Sittard.

 

Hendriks-elektroserivce.nl de allround elektricien. info@hendriks-elektroserivce.nl
Ga naar boven