wifi op de camping hotspot installatie

Hendriks-elektroservice.nl de allround elektricien Contact Roermond, Weert, Sittard, Venlo   

Betaalbaar alarmsysteem voor appartement, woning, of groot huis.

 Slimme, draadloze veiligheid en beveiliging. Hendriks beveiliging is net zo goed toepasbaar in een appartement als in een vrijstaand huis. Het biedt beveiliging en veiligheid wanneer u thuis bent en houdt een oogje (met camera) in het zeil wanneer u weg bent - met directe meldingen naar uw smartphone wanneer een alarm wordt getriggerd. Elke woning is anders. Met ons uitgebreide portfolio accessoires is het eenvoudig om zelf het perfecte alarmsysteem samen te stellen - of u nu in een appartement woont of in een vrijstaand huis. Met de mogelijkheid om tot 32 componenten uit te breiden, groeit het systeem moeiteloos mee bij veranderende gebruikerswensen. Van huisdierimmune bewegingsmelder of glasbreukdetector tot paniekknop voor een kwetsbaar familielid - u bepaalt zelf wat u wilt beveiligen.

alarmbeveiliging prijs alarmsysteem

Alarmsysteem voor bedrijf of winkel 

ALARMSYSTEEM PAKKET VOOR EEN BEDRIJF OF WINKEL

Een klein tot middel groot bedrijf of winkel beveiligen? Regel de complete installatie centraal vanaf 1 punt met de draadloze of bedraade alarmcentrale. Hierop kunnen een hoeveelheid sensors en melders ingesteld worden. Beveilig uw bedrijf of winkel met dit zeer alarmsysteem. Het heeft de belangrijkste melders en sensors om een bedrijf goed mee te beveiligen. Met de draadloze bewegingsdetectors in dit pakket kunt u toegangsdeuren, normale deuren of overige deuren beveiligen. Hierbij detecteert de bewegingsdetector automatisch als er iemand ongewenst binnenkomt of als er een deur of raam wordt open gemaakt. Iedere detector heeft ook een thuismodus functie, dit houdt in dat de omtrekbeveiliging van het alarm wordt ingeschakeld terwijl het beweging alarm uitgeschakeld blijft. U kunt hierdoor in uw huis rondlopen zonder dat er een alarm afgaat, echter als een deur geopend wordt zal het alarm afgaan. De deur/raam sensor zorgt ervoor dat u een specifiek raam of deur kunt beveiligen. De beveiliging werkt d.m.v. een magnetisch veld, als deze wordt doorbroken gaat het alarm af. Het magnetisch veld wordt verbroken als er een raam of deur opengaat.

De allround elektricien is gespecialiseerd in:

elektrotechnische installaties woonhuis en bedrijf, alarminstallaties, alarmsysteem, camera- en brandmeldsystemen, toegangsbeveiliging, toegangscontrole, wifi zakelijk netwerk, datanetwerken en intercomsystemen, woonhuis domotica systemen.

Heeft u een vraag of storing, of wilt u een prijsindicatie neem vrijblijvend contact op

 

De allround elektricien werkt in de regio Venlo, Weert, Roermond, Sittard.

 

Hendriks-elektroserivce.nl de allround elektricien. info@hendriks-elektroserivce.nl
Ga naar boven