wifi op de camping hotspot installatie

Hendriks-elektroservice.nl de allround elektricien Contact Roermond, Weert, Sittard, Venlo   

Betaalbaar alarmsysteem voor appartement, woning, of groot huis.

 Slimme, draadloze veiligheid en beveiliging. Hendriks beveiliging is net zo goed toepasbaar in een appartement als in een vrijstaand huis. Het biedt beveiliging en veiligheid wanneer u thuis bent en houdt een oogje (met camera) in het zeil wanneer u weg bent - met directe meldingen naar uw smartphone wanneer een alarm wordt getriggerd. Elke woning is anders. Met ons uitgebreide portfolio accessoires is het eenvoudig om zelf het perfecte alarmsysteem samen te stellen - of u nu in een appartement woont of in een vrijstaand huis. Met de mogelijkheid om tot 32 componenten uit te breiden, groeit het systeem moeiteloos mee bij veranderende gebruikerswensen. Van huisdierimmune bewegingsmelder of glasbreukdetector tot paniekknop voor een kwetsbaar familielid - u bepaalt zelf wat u wilt beveiligen.

alarmbeveiliging prijs alarmsysteem

Alarmsysteem thuis

Wat klanten aan Hendriks elektroservice vragen:

Op dit moment ben ik op zoek naar een draadloos alarm systeem (ip) wat met een android app te bedienen is. (het in en uitschakelen van het alarm + meldingen ontvangen) Dit om de snelle inbreker af te schrikken. Ook zou het fijn zijn als hier een rookmelder op aangesloten kon worden dat er in geval van brand een melding door komt. Het is voor mij belangrijk dat ik een aparte draadloze set heb voor bij de deur en daarnaast een module welke ik op een andere plek op mijn router kan aansluiten. Ik vind het belangrijk dat er geen maandelijks abonnement aan vast zit. Diverse systemen heb ik langs zien komen namelijk: Verisure. (exact wat ik zoek alleen dan zonder maandelijkse kosten) ccmusdo (ben nog aan het kijken naar de mogelijheden... er is erg weinig info over te vinden) Woonveilig (niet volledig te gebruiken zonder abonnement) Ook heb ik veel systemen bij conrad gezien maar dat is toch niet wat ik zoek. Wat ik mooi vind is dat er ook direct een foto naar de smartphone gestuurd word zodat je direct kan zien wat er aan de hand is. (inbraak/brand/vals alarm).

Neem contact op bij Hendriks Elektroservice hebben wij een oplossing voor U.

De allround elektricien is gespecialiseerd in:

elektrotechnische installaties woonhuis en bedrijf, alarminstallaties, alarmsysteem, camera- en brandmeldsystemen, toegangsbeveiliging, toegangscontrole, wifi zakelijk netwerk, datanetwerken en intercomsystemen, woonhuis domotica systemen.

Heeft u een vraag of storing, of wilt u een prijsindicatie neem vrijblijvend contact op

 

De allround elektricien werkt in de regio Venlo, Weert, Roermond, Sittard.

 

Hendriks-elektroserivce.nl de allround elektricien. info@hendriks-elektroserivce.nl
Ga naar boven