wifi op de camping hotspot installatie

Hendriks-elektroservice.nl de allround elektricien Contact Roermond, Weert, Sittard, Venlo   

Betaalbaar alarmsysteem voor appartement, woning, of groot huis.

 Slimme, draadloze veiligheid en beveiliging. Hendriks beveiliging is net zo goed toepasbaar in een appartement als in een vrijstaand huis. Het biedt beveiliging en veiligheid wanneer u thuis bent en houdt een oogje (met camera) in het zeil wanneer u weg bent - met directe meldingen naar uw smartphone wanneer een alarm wordt getriggerd. Elke woning is anders. Met ons uitgebreide portfolio accessoires is het eenvoudig om zelf het perfecte alarmsysteem samen te stellen - of u nu in een appartement woont of in een vrijstaand huis. Met de mogelijkheid om tot 32 componenten uit te breiden, groeit het systeem moeiteloos mee bij veranderende gebruikerswensen. Van huisdierimmune bewegingsmelder of glasbreukdetector tot paniekknop voor een kwetsbaar familielid - u bepaalt zelf wat u wilt beveiligen.

alarmbeveiliging prijs alarmsysteem

Keuze draadloos alarm versus bedraad

U kunt kiezen uit draadloze of bedrade systemen. Door technologische vernieuwingen zijn draadloze systemen zeer betrouwbaar geworden. De frequentie (meestal 868MHz) waarop de signalen uitzenden is vrij van storingen, regelmatig worden testmeldingen verstuurd tussen systeem en sensoren en bij sabotage van sensoren worden direct sabotagemeldingen verstuurd. Qua installatie is een draadloos systeem aan te raden. Het installatiewerk voor bedrade systemen is vaak een kostbare zaak, zeker als er nog geen bedradingen liggen. De keerzijde van draadlozen systemen is dat de batterijen periodiek vervangen moeten worden. Voor bedrijven, die NCP klasse 3 nodig hebben voor hun verzekering, is een bedraad systeem de enige mogelijkheid. Op de particuliere markt voldoen de draadloze NCP klasse 2 systemen.

De allround elektricien is gespecialiseerd in:

elektrotechnische installaties woonhuis en bedrijf, alarminstallaties, alarmsysteem, camera- en brandmeldsystemen, toegangsbeveiliging, toegangscontrole, wifi zakelijk netwerk, datanetwerken en intercomsystemen, woonhuis domotica systemen.

Heeft u een vraag of storing, of wilt u een prijsindicatie neem vrijblijvend contact op

 

De allround elektricien werkt in de regio Venlo, Weert, Roermond, Sittard.

 

Hendriks-elektroserivce.nl de allround elektricien. info@hendriks-elektroserivce.nl
Ga naar boven