wifi op de camping hotspot installatie

Hendriks-elektroservice.nl de allround elektricien Contact Roermond, Weert, Sittard, Venlo   

Betaalbaar alarmsysteem voor appartement, woning, of groot huis.

 Slimme, draadloze veiligheid en beveiliging. Hendriks beveiliging is net zo goed toepasbaar in een appartement als in een vrijstaand huis. Het biedt beveiliging en veiligheid wanneer u thuis bent en houdt een oogje (met camera) in het zeil wanneer u weg bent - met directe meldingen naar uw smartphone wanneer een alarm wordt getriggerd. Elke woning is anders. Met ons uitgebreide portfolio accessoires is het eenvoudig om zelf het perfecte alarmsysteem samen te stellen - of u nu in een appartement woont of in een vrijstaand huis. Met de mogelijkheid om tot 32 componenten uit te breiden, groeit het systeem moeiteloos mee bij veranderende gebruikerswensen. Van huisdierimmune bewegingsmelder of glasbreukdetector tot paniekknop voor een kwetsbaar familielid - u bepaalt zelf wat u wilt beveiligen.

alarmbeveiliging prijs alarmsysteem

Keuze sensoren (detectie)

- glasbreuksensoren waterdetectoren gasdetectoren magneetcontact bewegingsmelder

Qua inbraakdetectie kunt u kiezen uit drie soorten sensoren: bewegingsmelders, magneetcontacten en glasbreuksensoren. Hiernaast bestaan er nog rookmelders, waterdetectoren, diverse gasdetectoren en natuurlijk camera’s.
De keuze voor een type sensor wordt door een aantal factoren bepaald; als de deur op openslaand raam de gemakkelijkste manier is om binnen te komen, zal een magneetcontact het snelst reageren. Het alarm gaat af, u wordt geïnformeerd en de dief wordt al afgeschrikt voordat hij schade kan hebben toegebracht in het pand. Indien meerdere ramen toegang kunnen verschaffen, is een bewegingsmelder in de kamer een effectieve detectiemethode. De inbreker is dan wel al binnen voordat hij wordt gedetecteerd. De Passief Infrarode bewegingsmelders (PIR) reageren op bewegende warmtebronnen. U kunt ook een glasbreuksensor plaatsen. Bij de meeste merken reageert deze sensor op geluid van brekend glas, waardoor een sensor vaak een hele kamer kan afdekken.

De allround elektricien is gespecialiseerd in:

elektrotechnische installaties woonhuis en bedrijf, alarminstallaties, alarmsysteem, camera- en brandmeldsystemen, toegangsbeveiliging, toegangscontrole, wifi zakelijk netwerk, datanetwerken en intercomsystemen, woonhuis domotica systemen.

Heeft u een vraag of storing, of wilt u een prijsindicatie neem vrijblijvend contact op

 

De allround elektricien werkt in de regio Venlo, Weert, Roermond, Sittard.

 

Hendriks-elektroserivce.nl de allround elektricien. info@hendriks-elektroserivce.nl
Ga naar boven