wifi op de camping hotspot installatie

Hendriks-elektroservice.nl de allround elektricien Contact Roermond, Weert, Sittard, Venlo   

Betaalbaar alarmsysteem voor appartement, woning, of groot huis.

 Slimme, draadloze veiligheid en beveiliging. Hendriks beveiliging is net zo goed toepasbaar in een appartement als in een vrijstaand huis. Het biedt beveiliging en veiligheid wanneer u thuis bent en houdt een oogje (met camera) in het zeil wanneer u weg bent - met directe meldingen naar uw smartphone wanneer een alarm wordt getriggerd. Elke woning is anders. Met ons uitgebreide portfolio accessoires is het eenvoudig om zelf het perfecte alarmsysteem samen te stellen - of u nu in een appartement woont of in een vrijstaand huis. Met de mogelijkheid om tot 32 componenten uit te breiden, groeit het systeem moeiteloos mee bij veranderende gebruikerswensen. Van huisdierimmune bewegingsmelder of glasbreukdetector tot paniekknop voor een kwetsbaar familielid - u bepaalt zelf wat u wilt beveiligen.

alarmbeveiliging prijs alarmsysteem

De telefonische melding: wel of niet via de meldkamer

Alle genoemden inbraakbeveiliging systemen zijn in staat meldingen te doen via de telefoonlijn. Er kunnen meerdere telefoonnummers gebeld worden. Bij sommige systemen zal het alarmsysteem pas stoppen met bellen als de ontvanger de melding heeft ‘bevestigd’. Indien u gebruik maakt van een GSM module kunt u naast de spraakmeldingen, ook SMS berichten laten versturen. 
Het is mogelijk om de berichten naar een meldkamer te sturen. De meldkamer zal dan de opgegeven contactpersonen waarschuwen. Het voordeel van de meldkamer is dat deze altijd de eerste melding zal oppakken. Mocht de telefoonlijn worden gesaboteerd, zal de meldkamer de melding vaak al hebben ontvangen. In geval van een brandmelding zal de meldkamer direct de brandweer informeren.

Alarmsysteem alarmcentrale:

http://www.g4s.nl/nl-nl/oplossingen/services/Alarmcentrale/

http://www.redsecurity.nl/nl-NL/

 

De allround elektricien is gespecialiseerd in:

elektrotechnische installaties woonhuis en bedrijf, alarminstallaties, alarmsysteem, camera- en brandmeldsystemen, toegangsbeveiliging, toegangscontrole, wifi zakelijk netwerk, datanetwerken en intercomsystemen, woonhuis domotica systemen.

Heeft u een vraag of storing, of wilt u een prijsindicatie neem vrijblijvend contact op

 

De allround elektricien werkt in de regio Venlo, Weert, Roermond, Sittard.

 

Hendriks-elektroserivce.nl de allround elektricien. info@hendriks-elektroserivce.nl
Ga naar boven